1. Prin utilizarea acestui website, sunteti de acord cu urmatoarele conditii de utilizare.

Accesul si utilizarea site-ului notariatmarincas.ro sunt supuse urmatoarelor conditii de utilizare si tuturor legilor aplicabile. Vizitand si utilizand acest website, acceptati automat termenii si conditiile de mai jos.

2. Website-ul notariatmarincas.ro

Termenii si conditiile se aplica tuturor utilizatorilor site-ului. notariatmarincas.ro poate contine link-uri spre alte website-uri, care nu sunt proprietatea acestui website. notariatmarincas.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru continutul si/sau termenii de utilizare a oricarui alt website.


3. Folosirea acestui website

Accesul pe acest website se face gratuit. Scopul website-ului este de a informa, de a ajuta utilizatorii sa gaseasca cat mai usor, structurat si rapid informatiile necesare.

Pentru a avea permisiunea de utilizare a siteului notariatmarincas.ro, trebuie sa respectati urmatorii termeni de utilizare: - NU SE VA COPIA SAU DISTRIBUI NICI O INFORMATIE (text, poze, video, sau orice alt material) FARA A OBTINE IN PREALABIL ACORDUL SCRIS DE LA ADMINISTRATORUL WEBSITE-ULUI. - NU VETI MODIFICA SAU DEGRADA NICI O PARTE DIN ACEST WEBSITE. - VETI RESPECTA TERMENII SI CONDITIILE IMPUSE DE ACEST WEBSITE.

Dumneavoastra sunteti singurul raspunzator pentru daunele cauzate atat website-ului cat si altora, prin utilizarea neautorizata. In calitate de utilizator cu sau fara cont, sunteti de acord sa nu folositi nici un program, aplicatie sau orice alt mijloc de accesare automata a website-ului, in vederea spamming-ului, flood-ului, furtului de date, modificarii sau alterarii website-ului. Sunteti singurul raspunzator pentru activitatea desfasurata pe acest website.


4. Drepturile proprietatii intelectuale

Site-ul notariatmarincas.ro si toate informatiile continute sunt proprietatea BNP ASOCIATI MARINCAS EUGEN SI MARINCAS ANA si nu pot fi valorificate, copiate sau reproduse in nici un fel, pe nici un suport fara acordul prealabil scris al BNP ASOCIATI MARINCAS EUGEN SI MARINCAS ANA.

Continutul website-ului va este oferit gratuit, cu scop informational. Toate marcile de comert, marcile de serviciu, emblemele, logo-urile, reprezentarile grafice, imaginile precum si informatiile continute in prezentul site sunt proprietatea BNP ASOCIATI MARINCAS EUGEN SI MARINCAS ANA , colaboratorilor sau clientilor acesteia, si nu pot fi preluate, prelucrate, modificate fara acordul prealabil al proprietarului. Sunteti de acord sa nu folositi, copiati, distribuiti continutul acestui website in scop comercial.


5. Limitarea raspunderii

Toate datele, informatiile, comunicatele, comentariile, inclusiv cele cu caracter financiar, continute de site-ul notariatmarincas.ro sunt furnizate publicului doar pentru informarea acestuia; astfel de informatii nu constituie o oferta de vanzare, nu reprezinta consultanta pentru investitii sau recomandare pentru participarea la tranzactii de orice natura.

BNP ASOCIATI MARINCAS EUGEN SI MARINCAS ANA isi rezerva dreptul de a adauga, modifica sau retrage oricand informatii din acest site. Desi BNP ASOCIATI MARINCAS EUGEN SI MARINCAS ANA depune eforturi pentru a prezenta publicului prin intermediul acestui site informatii exacte si actuale, BNP ASOCIATI MARINCAS EUGEN SI MARINCAS ANA nu este responsabila pentru nici o eroare sau omisiune cuprinsa in informatiile continute de site-ul notariatmarincas.ro.

De asemenea, BNP ASOCIATI MARINCAS EUGEN SI MARINCAS ANA nu va fi obligata sa informeze vreo persoana cu privire la vreo eroare din site-ul notariatmarincas.ro. BNP ASOCIATI MARINCAS EUGEN SI MARINCAS ANA nu va fi in nici o imprejurare raspunzatoare pentru vreo dauna, oricare ar fi ea (incluzind, dar fara a se limita la, daunele cu privire la pierderea profiturilor, intreruperea fluxurilor de afaceri sau pierderea informatiilor) care provine din utilizarea sau din imposibilitatea de a utiliza site-ul sau informatia cuprinsa in el, chiar daca BNP ASOCIATI MARINCAS EUGEN SI MARINCAS ANA a fost informata cu privire la posibilitatea aparitiei unor astfel de daune.


6. Comunicarea on-line

Precizam ca nu oferim nici o garantie ca orice mesaj trimis catre BNP ASOCIATI MARINCAS EUGEN SI MARINCAS ANA va fi primit de BNP ASOCIATI MARINCAS EUGEN SI MARINCAS ANA astfel cum acesta a fost trimis sau ca informatiile continute in mesajul respectiv vor ramane confidentiale pe durata transmiterii lor prin Internet si/sau vor ajunge nemodificate sau nealterate.


7. Acceptarea termenilor si conditiilor

Website-ul se adreseaza tuturor categoriilor de varsta. Prin utilizarea acestui website ati luat la cunostiinta si sunteti de acord cu termenii si conditiile prezentate in aceasta pagina.


8. Politica de confidentialitate

Toate informatiile furnizate de utilizatori sunt si vor ramane confidentiale; notariatmarincas.ro nu va folosi aceste informatii decat in scop personal; nu va folosi adresele de e-mail ale utilizatorilor pentru a trimite reclame publicitare nesolicitate.
Web design: outlinesgraphic.ro